KØB BANG & OLUFSEN RENTEFRIT

BeoVision Horizon
BeoVision Horizon 40"

BeoVision Horizon 40"

Du vil blive præsenteret for et SMART TV udstyret med den helt nye platform fra Android TV, som giver dig en verden af underholdning blandt andet med adgang til uendelige mængder af internetbaseret indhold.

23.495,-
BeoLit 17 stone grey
Beolit 17, Stone Grey

BeoLit 17 - en opgraderet udgave af den populære BeoLit 15

Den ligner ved første øjekast lillebroderen BeoLit 15. Men den nye BeoLit 17 byder på opgraderede finesser, og ekstra meget power.

3.799,-
BeoVision 14-55
BeoVision 14-55 med cover i eg

BeoVision 14-55 - et ikon genfødes

Det smukke og ikoniske design fra BeoVision 11 er genfødt.
Det nye BeoVision 14 har den nyeste Android-TV-platform og UHD/4K-LCD-teknologi.

66.890,-
BeoLab 18, sort

Det ikoniske design - nu i en blank sort.
BeoLab 18 er en designskulptur i sig selv. Uanset om de hænges på væggen eller står på en guldvstand, vil de pynte i din indretning.

32.990,-

 

STILRENT DESIGN, NYESTE TEKNOLOGI OG EXCEPTIONEL LYD- OG BILLEDKVALITET

Hos Bang & Olufsen i Frederikshavn går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Teknologi, design og funktion hænger sammen og skaber en unik æstetisk oplevelse. Find de stilsikre produkter fra Bang & Olufsen og B&O PLAY i vores webshop eller kom ind i butikken, hvor vi står klar til at vise dig de eksklusive produkter og hjælpe dig med at finde lige præcis den løsning, som passer til dine behov. Book et møde hos en af vores specialister.

VÆK DINE SANSER MED ET UNIKT DESIGN OG AKUSTISK PERFEKTION

Designet er tidløst, elegant og brugervenligt, og kvaliteten er altid i top. Hos Bang & Olufsen går kvalitet og design hånd i hånd. Se for eksempel vores Beolit 15, som med sin enkelte udformning og stilrene udtryk viser, hvordan design og funktion går op i en højere enhed. Teknologien er pakket smukt ind i et funktionelt design, som får produktet til at ose af eksklusivitet og kvalitet. Du kan finde alle de eksklusive produkter i vores webshop.

SE, HØR OG MÆRK DEN UNIKKE KVALITET

Materialer af høj kvalitet er naturligvis kernen i designet hos Bang & Olufsen og B&O PLAY. Alle sanser pirres, da æstetikken ved produkterne både kan ses, høres og mærkes. Høj kvalitet er kendetegnet for både udførelse og fremstilling af vores produkter. Et eksempel er disse lækre hovedtelefoner BeoPlay H6. Vi har testet et stort udvalg af forskellige lædertyper for slid og brug, og vi har valgt de bedste materialer. Læderet på bøjlen er koskind, som får en smuk patina med årene. Selve puden er betrukket med lammeskind, som er blødt og rart mod ørerne. Selve indholdet er memory foam, som er så behageligt, at du helt glemmer, du har dem på, også selv om du har haft dem på i mange timer. Hos Bang & Olufsen tænker vi altid over detaljerne - både designet og materialerne.

AVANCERET TEKNOLOGI OG BRUGERVENLIGHED GÅR HÅND I HÅND

Den nyeste teknologi kombineres med unikt design, kvalitet og brugervenlighed hos Bang & Olufsen. Alle fladskærme, lydsystemer, højttalere og subwoofere indeholder den nyeste og mest avancerede teknologi. Når du lytter til musikken og ser den exceptionelle billedkvalitet, kan du mærke den avancerede teknologi, men samtidig er produkterne yderst brugervenlige at betjene. Alle B&O-produkter er designet, så de er lette at bruge. Det funktionalistiske design er med til at gøre brugeroplevelsen nem og behagelig, og teknologien sørger for, at du og dine venner til stadighed imponeres over den lækre kvalitet i både lyd og billede. Se BeoVision 11, som er et eksempel på en fladskærm, hvor smukt design og fantastisk billedkvalitet smelter sammen til en unik æstetisk oplevelse.

Uanset hvilket Bang & Olufsen-produkt, du vælger, får du en fuldendt oplevelse både i forhold til design, kvalitet og teknologi. Dine Bang & Olufsen-drømme kan gå i opfyldelse lige her i vores webshop. Vi tilbyder en rente- og gebyrfri finansiering. Du finder priserne på selve produktet, hvor du kan få tilsendt et tilbud. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, finansiering, sortiment eller noget helt andet.