BeoVision Avant - Se BeoVision Avant 55, Avant 75 og Avant 85 fra B&O

BEOVISION AVANT 85

Vi kan nu præsentere det helt nye BeoVision Avant 85" , som er magisk både i forhold til lyd og billede. Det vil sige, at nu kan du få BeoVision Avant 55, BeoVision Avant 75 og BeoVision Avant 85. Den fantastiske fladskærm tilbyder uovertrufne lydoplevelser såvel som exceptionelle koreograferede bevægelser. Med dette TV får du et anderledes fjernsyn, hvilket smukt fortæller Bang & Olufsens historie siden grundlæggelsen i 1925. Bang & Olufsen har designet og skabt højttalere og TV i rigtig mange år – faktisk i 89 år, og det er 89 års håndværk, som nu er kulmineret i én smuk bevægelse, som bringer magien ind i dit hjem. Det tager nemlig 89 år at skabe så smuk en bevægelse.

BEOVISION AVANT

Denne fladskærm, og genfortolkning af Avant-TV’et, er en yderst velkoreograferet oplevelse fra de elektroniske gardiner, når TV’et tændes, til højttalerne foldes ud. Alt er perfekt timet, således du får en magisk TV-oplevelse. Det nye BeoVision Avant har en integreret 3-kanals-stereo, og med en centerkanal, stereo og basperformance får du en exceptionel lyd-oplevelse både i forhold til tale og musik. Dette suppleres af en række lydindstillinger, som du kan tilpasse i forhold til dine specifikke og nogen gange skiftede behov. Du kan derfor sagtens benytte de indbyggede højttalere eller forbinde nogle højttalere, hvad enten de er trådløse eller ej – du får stadig perfekt lyd, og du kan endda tilkoble flere højttalere uden ledningsrod med den integrerede trådløse transmitter baseret på WiSA standarden.

Vil du gerne vide mere om specifikationerne for det nye BeoVision Avant, så finder du dem via knappen til højre herfor.

 

TILBEHØR

Du kan sagtens få plads til BeoVision Avant uden at skulle ændre på indretningen i dit hjem. Du får nemlig mange placeringsmuligheder med de fleksible og bevægelige stande dertil. Det muliggør en perfekt oplevelse af TV’et fra alle vinkler. Du kan nemlig få et vægbeslag eller en motoriseret gulv- eller bordstand, der tager bevægelse til et helt nyt niveau.

 Et andet tilbehør til det smukke fjernsyn er den nye BeoRemote One fjernbetjening, som er et unikt stykke aluminiumshåndværk. Du får personlige knapper, der giver dig direkte adgang med blot én enkelt berøring. MyButtons på BeoRemote gør det nemlig muligt for dig at skræddersy dine fjernsynsoplevelser med kun én berøring. Det vil sige, at du får fuld bekvemmelighed med blot én fjernbetjening.

OPLEV MED ALLE SANSER

Du har nu mulighed for at komme ind i Bang & Olufsen Frederikshavn og opleve det helt nye BeoVision Avant med egne øjne og ører. Det er fyldt med flotte detaljer, som bare må opleves. Så kom ind i butikken og få en præsentation af det smukke TV af en af vores specialister. Du kan eventuelt ringe på tlf. 98 43 99 86 og booke en demonstration.

 

Beovision Avant 85 fast vægbeslag

Du kan hænge dit BeoVision Avant 85" op på væggen med dette vægbeslag. Dette er fast og kan ikke bevæges eller drejes. Fjernsynet ser meget elegant ud på væggen, så det ser ud som om det nærmest svæver.

10.595,-
Beovision Avant 85 motoriseret gulvstand

BeoVisioln Avant er en fladskærm i bevægelse, og gulvstanden er en del af dette.

16.595,-
Beovision Avant 85 motoriseret vægbeslag

Vil du gerne have dit flotte BeoVision Avant 85" TV op og hænge på væggen, så skal du have dette motoriserede vægbeslag.

Fjernsynet kommer til at svæve på væggen, og du kan dreje fladskærmen med din fjernbetjening.

16.595,-
BeoRemote One

Ikonisk design til alle sanserne

2.100,-
BeoVision Avant 75 Fast Vægbeslag

Du kan hænge dit BeoVision avant op på væggen med dette vægbeslag. Dette er fast og kan ikke bevæges eller drejes. Fjernsynet ser meget elegant ud på væggen, så det ser ud som om det nærmest svæver.

10.595,-
BeoVision Avant 75 motoriseret gulvstand

BeoVisioln Avant 75 er en fladskærm i bevægelse, og gulvstanden er en del af dette. Den er nemlig motoriseret, således du kan dreje fladskærmen uden at skulle rejse dig og flytte det fysisk.

16.595,-
BeoVision Avant 75 motoriseret vægbeslag

Vil du gerne have dit flotte BeoVision Avant 75" TV op og hænge på væggen, så skal du have dette motoriserede vægbeslag. Fjernsynet kommer til at svæve på væggen, og du kan dreje fladskærmen med din fjernbetjening.

16.595,-
BeoVision Avant 55 motoriseret bordstand

Har du et flot TV-møbel kan du eksempelvis også placere din BeoVision Avant derpå med denne bordstand. Den har en motor som gør at, din BeoVision Avant glider op og højttalleren kommer til syne under TV'et.

9.395,-
BeoVision Avant 55 fast vægbeslag

Du kan hænge dit BeoVision avant op på væggen med dette vægbeslag. Dette er fast og kan ikke bevæges eller drejes. Fjernsynet ser meget elegant ud på væggen, så det ser ud som om det nærmest svæver. Så har du eksempelvis et TV-møbel, så er denne løsning med et vægbeslag en god løsning.

4.295,-
BeoVision Avant 55 gulvstand

BeoVisioln Avant er en fladskærm i bevægelse, og gulvstanden er en del af dette. Den er nemlig motoriseret, således du kan dreje fladskærmen uden at skulle rejse dig og flytte det fysisk.

9.395,-
BeoVision Avant 55 motoriseret vægbeslag

Vil du gerne have dit flotte BeoVision Avant TV op og hænge på væggen, så skal du have dette motoriserede vægbeslag.

9.395,-