15 BeoLit - Køb 15 BeoLit polar blue med True360 lydsystem

BEOLIT 15

Videreudviklet på BeoLit 12 er BeoLit 15 med endnu kraftigere lyd. Højttalerne har True360 lyd, hvilket vil sige, at musikken når hele vejen rundt - selv i større rum. Og så kan den spille i op til 24 timer på bare én eneste opladning. 

TIL DIG DER ELSKER MUSIK

BeoLit 15 polar blue med True360 lyd Bang & Olufsen

Når du er hjemme eller når du er på farten - hvis du er vild med musik, uanset hvor du befinder dig, så er BeoLit 15 lige noget for dig. Stil den hjemme hos dig selv, og trods størrelsen fylder lyden hele rummet, selv i et rum, der er lidt større. Den er også ideel til ture på stranden eller i parken sammen med vennerne en sommeraften. True360 sound giver fantastisk lyd hele vejen rundt og dermed får du den klassiske B&O lyd, som er så omtalt og rost - lyden, der er ren, autentisk og lader de mindste detaljer stå klokkeklare i luften, uden at der er støj på linjen. Og på bare én opladning er det muligt at høre musik i op til 24 timer!   

SMUK OG INTELLIGENT

BeoLit 15 er lavet af anodiseret aluminium i tre moderne farver: champagne, polar blå og sart rosa, så du kan vælge den farve, der passer til dig! Derudover kan du vælge at købe en strop, så den er nemmere at have med, når du er ude. Stroppen er af kernelæder og fås i grå, naturfarvet (som på billedet) og i sort. På den måde kan du vælge lige dén kombination af højttaler og strop, som passer til dig og dit hjem. Ovenpå BeoLit 15 ligger der en gummibakke, som du kan bruge til at lægge din smartphone eller din tablet på, mens musikken spiller. 

Og ikke nok med, at den er fantastisk at se på og praktisk i forhold til transport - den er også udstyret med intelligent teknologi. Den er super nem at sætte op ved blot enkelte tryk, den har bluetooth 4.0 aptX teknologi, så du får den bedste streaming af lyden OG så husker BeoLit 15 helt op til otte forskellige enheder! Så nu kan både du og kæresten tilføje mobiler og tablets, og så er der stadig mulighed for at flere kan koble sig på. Samtidig er det muligt at tilkoble to enheder på én gang, så I kan skiftes til at høre forskellige playlister.