A2 BeoPlay - Køb en A2 BeoPlay bærbar Bluetooth højttaler

BEOPLAY A2

Høj lyd, lav vægt og høj kvalitet - sådan kan man muligvis helt kort og præcist forklare, hvad en BeoPlay A2 er for en størrelse. En lækker portable sag, som er nem at tage med sig, og som leverer usædvanlig god lyd.

LET AT TAGE MED SIG 

BeoPlay A2 i grøn sort grå læderstrop portable

BeoPlay A2 er let at tage med sig rundt. Og når vi siger LET, så mener vi det også. For med en vægt på bare 1,1 kg er det ingen sag at komme den under armen, så du nemt og bekvemt kan høre din yndlingsmusik, uanset hvor du befinder dig henne i den store verden.

BeoPlay er lavet i ekstruderet aluminium og fås i farverne grøn, sort og grå. Den kommer med en kvalitets læderstrop - hver farve, sin strop (se billedet). Stroppen komplementerer udseendet og giver A2'eren et mere eksklusivt look. Dertil er det muligt både at løfte højttaleren i en kort strop og at udvide stroppen, så du kan tage din BeoPlay A2 om skulderen. 

HØJ LYD I HØJ KVALITET

På hver side af højttaleren er der to kanaler, som gør, at der er fuld stereooplevelse, når du lytter til musik på din BeoPlay A2. Selvom den ikke er særlig stor, så er lyden det alligevel. Der er rigtig god volumen i, og bassen er dyb og lækkert detaljeret. Og med teknologien True360 er der ingen "sweet spot" at tage hensyn til, for at få den bedste lyd - alle spots er sweet spots!

Tag din musiktjeneste med udenfor eller hjemmefra - BeoPlay A2 er kompatibel med Spotify og Deezer - og nå nye højder med musikken - på én opladning kan den spille i op til 24 timer.

Fest til den lyse morgen med BeoPlay A2