H8 BeoPlay - Køb dine H8 BeoPlay hovedtelefoner online

BEOPLAY H8 HOVEDTELEFONER

Nu bliver den gode lyd endnu bedre. Med BeoPlay H8 hovedtelefoner kan du høre fantastisk musik i fantastisk kvalitet på farten eller på sofaen. Den er trådløs, nem at betjene ved hjælp af touch interface, og så er det uovertruffent materialevalg.

SKABER RO I ET HEKTISK MILJØ

BeoPlay H8 grey hazel

BeoPlay H8 er en fantastisk hovedtelefon, som er til dig, der gerne vil have musikken for dig selv. Luk af for omverden - uden at være afskåret fra den - find ro og tank ny energi med din yndlingsmusik. Med Active Noise Cancellation teknologien er det muligt at lukke lyde ud fra omverden, eksempelvis hvis du er på vej hjem i toget og bare gerne vil være dig selv. Slår du ANC fra, er du med bare et enkelt strøg igen forbundet med menneskene omkring dig. 

Headsettet er trådløst, så du ikke bliver forstyrret af raslen, når jakken rører kablet og du undgår at hænge i alle vegne. Skulle det ske, at du får brug for et kabel - eksempelvis hvis du skal oplade - er kablet i så god kvalitet, at det ikke bemærkes. Batteriet, som følger med hovedtelefonen, er genopladeligt, så du hele tiden kan være sikker på at kunne høre din musik.

LET OG LÆKKER AT BRUGE

BeoPlay H8 er lavet af aluminium, som gør, at den er dejligt let at have på hovedet, og materialerne er så lækre, at du helt glemmer, du har den på. Båndet rundt om hovedet er lavet af kernelæder, som patinerer med tiden og får et fantastisk smukt udseende jo mere du bruger hovedtelefonen.

Teknik og brugervenlighed er lige så høj som kvaliteten af materialerne. Vil du tænde eller slukke for ANC (Active Noise Cancellation), skal du blot glide din finger op eller ned på siden af dine earpads. På den måde vælger du helt aktivt, om du vil have omverden med eller om du vil lukke den ude. Flytter du fingeren enten til højre eller til venstre, så skifter du til næste nummer (frem) eller til det foregående (tilbage). En cirkulær bevægelse skruer op eller ned for volumen. Hører du musik fra din smartphone og den ringer, skal du kun lige berøre din earpad i midten ganske kort, så tager du telefonen - og på samme måde lægger du på igen. 

Tag din musikoplevelse til helt nye dimensioner med BeoPlay H8 hovedtelefoner!

Hovedtelefoner fra BeoPlay i høj kvalitet H8