B&O Play AW16 kollektion - Escaping into nature | Bang & Olufsen Frederikshavn

B&O Play AW16 kollektion - Escaping into nature

B&O Play har dette efterår lanceret en kollektion med nye efterårsfarver. Farverne er inspireret af den vilde, utæmmede nordiske natur.

Farverne omfatter moss green, deep red, cocoa brown og black.

Du kan se produkterne fra BeoPlay AW16 kollektionen her


BeoPlay A1 moss green

2.000,-
1.490,-
BeoPlay A1, black

Ultrabærbart design til et liv på farten

2.000,-
1.490,-
Beoplay A6 frontstof, moss green

Som en del af den nye AW16 kollektion har B&O Play lanceret den smukke 'moss green' der er inspireret af naturens egne farver.

999,-

Den sorte farve er inspireret af mørke lavasten og sorte strande. Den populære trådløse højtaler A1 kommer i denne nye farve.

Deep Red er inspireret af den mineralholdige ler, som findes flere steder i nordisk natur. Den lille kraftfulde A1 kommer i denne nye farve, samt et lille oplæg af den trådløse on-ear hovedtelefonen, H8.

Cocoa brown er inspireret af af den rå tekstur man finder rundt omkring i den nordiske natur. Jord, græs, sten osv. Der bliver lavet et lille oplag af den populære trådløse over-ear hovedtelefon H7 i denne brunge farve.

Moss green er inspireret af al den græs, jord og mos man især forbinder den nordiske natur med. Farven moss green laves i både de trådløse in-ear hovedtelefoner H5, som frontstof til BeoPlay A6 samt den lille kraftfulde BeoPlay A1.