Danmarks

DANMARKS BEDST SÆLGENDE

Bang & Olufsen Frederikshavn ved godt, hvordan man sælger fladskærme. Faktisk er butikken, takket være dygtigt, professionelt og yderst kompetent personale, netop blevet kåret som den bedste i hele Danmark til at sælge det fantastiske BeoVision Avant 85". Og på verdensplan er butikken kåret som den femte bedste!

- Vi ved, hvad vi taler om, når vi vejleder kunderne i køb af tv, lyd og billeder fra Bang & Olufsen. Rådgivningen er grundig og professionel, og kunderne føler sig i trygge hænder. Det er uden tvivl den vigtigste årsag til vores store succes med Bang & Olufsens nyeste fladskærms-tv, BeoVision Avant 85", lyder vurderingen fra Laust Nielsen, som er indehaver af butikken.

Siden nytår har Bang & Olufsen Frederikshavn solgt så mange af denne type fladskærme, at de nu er kommet på en flot førsteplads over de sælgende butikker i landet. Men ikke nok med det! Blandt butikker i hele verden, der sælger B&O, er det den femte bedste til at sælge, og de ligger derfor i spidsen foran de helt store i branchen. En fantastisk præstation.

 

FORENER LYD OG BILLEDE I FANTASTISK KVALITET


BeoVision Avant 85” er et TV til den kræsne køber, som ønsker at forene kvalitet og æstetik, og som ikke ønsker at gå på kompromis med nogen af delene. Den store skærm giver et knivskarpt, helt detaljeret UHD billede med livagtige farver, lyden er udviklet på en sådan måde, at højttalerne måler afstanden til væggene og afpasser lyden herefter, så den bedste og mest ægte lydkvalitet opnås. 

- Når vi køber et TV, er det med tanke på at bruge mange timer foran skærmen, og derfor prioriterer vi også en høj kvalitet, både når det gælder lyd og billede. Vi oplever, at vores kunder prioriterer kvalitet højt, både når det gælder lyd og billeder. Derfor vil vi også gerne forkæle os selv og familien med en fladskærmsløsning i absolut særklasse, fortæller Laust Nielsen.

 

JYLLANDS STØRSTE UDVALG AF KVALITETS LYD & BILLEDE


Bang & Olufsen Frederikshavn deler bygning med Loewe Gallery Frederikshavn samt Lyd og Billede Specialisten, og de tre butikker står stærkt i salget af kvalitetsløsninger af TV, musikanlæg og højttalersystemer. I en symbiose tilbydes på denne adresse Jyllands største udvalg af produkter indenfor lyd og billede og markedets stærkeste brands.  

- Vores kunder er glade for, at vi har alle tre butikker under samme tag. Vi tilbyder alle de bedste mærker på ét og samme sted, og det trækker kunder til fra hele Jylland, slutter Laust Nielsen.