H6 BeoPlay - Køb H6 BeoPlay hovedtelefoner online

Nyhed: H6 Special Edition

I julen 2013 kunne du få  Special Edition H6 hovedtelefoner i grøn, og nu kan du endnu engang få H6 hovedtelefonerne i en Special Edition. Denne gang kan du få de smarte og stilrene hovedtelefoner i tre forskellige farver: Graphite Blush, Blue Stone og Bronzed Hazel. De nye flotte farver giver de velkendte og elegante H6 hovedtelefoner et nyt og moderne twist, og de tre farver afspejler tre forskellige stile. Dvs. du nemt kan finde de BeoPlay H6 hovedtelefoner, som passer netop til lige dig. Nu kan du nemlig få hovedtelefonerne i en Graphite Blush, Blue Stone, Bronzed Hazel, sort, natural og i blå. Du finder alle de forskellige versioner længere nede på denne side.

 Den samme høje kvalitet

Udseendet er altså ændret en smule, hvilket giver et helt andet udtryk. Kvaliteten af materialerne samt lyden er dog stadig den samme. Den høje kvalitet, som blandt andet opleves via de gode materialer, gør den samlede musik-oplevelse endnu bedre. Selve ørepuderne er lavet af memory foam, således puderne former sig efter dine øre og sikrer en optimal pasform. Disse puder er dækket af lammeskind, som er blødt og behageligt mod øret. Bøjlen er betrukket med ko-skind, hvilket kan holde til slitage, og som faktisk bliver smukkere og smukkere med årene. Ko-skindet får nemlig en smuk patina i takt med, at du bruger dem. Du får derfor et par holdbare og flotte hovedtelefoner - og nu med nye smarte og moderne farver.

 

Vil du vide mere?

Du finder alle de forskellige versioner af H6 hovedtelefonerne nedenfor inklusiv de nye smarte Special Edition. Du kan også vælge at se videoen her, for at høre mere om BeoPlay hovedtelefonerne. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 98 43 99 86 eller skrive til os på frederikshavn@beostores.com og høre mere om hovedtelefonerne.

 

 

 

  

 

BeoPlay H6, 2nd generation, natural

UDGÅET MODEL - kontakt os for et alternativ

1.990,-