The Love Affair Collection - 90 års jubilæum Bang & Olufsen

THE LOVE AFFAIR COLLECTION

Bang & Olufsen markerer sin 90 års fødselsdag med lancering af THE LOVE AFFAIR COLLECTION, som kom i marts i år, og som vil køre resten af året 2015. Kollektionen består af seks af B&Os mest aktuelle produkter og vil være en specialudgave i farven Rose Golden og med en helt særlig indgravering i hvert produkt.

THE LOVE AFFAIR COLLECTION

Kollektionen, i denne særprægede farve, består af:

-          BeoVision Avant 85” med Rose Golden aluminiumsfinish. Helt fantastisk at se på og meget lækker I detaljerne. Til dette TV får du BeoRemote One, som også er i Rose Golden aluminium.

-     BeoRemote One fjernbetjeningen, som er lavet af ét helt stykke aluminium, kan også købes separat. 

-          BeoVision 11-46, hvor rammen er Rose Golden og med stof Forged Iron grå på en sort stander.

-          BeoPlay A9, hvor ringen rundt er i Rose Golden aluminium og med et cover i Forged Iron grå og ben i valnød.

-          BeoPlay H6 hovedtelefoner med Rose Golden aluminium ved earpads’ene og med sort læder af koskind rundt om hovedet og sort lammeskind rundt om ørerne.

-          BeoLab 18 højttaleren med Rose Golden kabinet og front i valnød.

The Love Affair Collection BeoVision Avant 85"The Love Affair Collection BeoVision 11-46The Love Affair Collection BeoPlay A9The Love Affair Collection BeoPlay H6The mLove Affair Collection BeoLab 18 Bang & Olufsen 2015

DET HELE ER I DETALJEN

Der er altså kræset for den lækre detalje og det anderledes udseende, og der demonstreres i disse produkter en særlig teknik indenfor behandlingen af aluminium – anodisering, hvor man indfarver materialet og giver det et helt unikt udtryk.

Centrum for fejringen af de 90 år er også BeoSound Moment, som er helt unikt musiksystem, der kombinerer håndværk og teknik i en helt fantastisk symbiose. Læs mere om den unikke BeoSound Moment på vores side.

 

Kollektionen her køres kun i 2015, så skynd dig at få fat i dit yndlingsprodukt imens du stadig kan!