S8 BeoPlay - Køb et S8 BeoPlay højtalersystem fra B&O

Nyhed: BeoPlay S8

Nu kan vi præsentere dig for det nye BeoPlay S8, som er et kompakt 2.1 højttalersystem bestående af en fantastisk subwoofer og to sattelithøjttalere. Højttalersystemet bygger på arven fra det smukke og vellydende Bang & Olufsen BeoLab 14. BeoPlay S8 er en opdateret udgave deraf, som er velegnet til streaming af både musik fra streaming-enheder samt lyd fra TV. Du kan nemt forbinde BeoPlay S8 til diverse lydkilder såsom Airport Express fra Apple eller andre streaming-systemer, audioforstærkere og -modtagere. I forbindelse emd streaming af lyden er subwooferen central, eftersom den indeholder dedikerede forstærkere til satellithøjttalerne og forbindelsespanelet. Det vil sige, at de to satellithøjttalere forbindes til subwooferen, som derefter forbindes til kilden.

Design af S8

BeoPlay S8 fåes i én flot farve: True Black. Subwooferen er sort, og de to sorte anodiserede aluminiums-satellithøjttalere har sorte covers af stof. Selve formen på systemet ligner meget BeoLab 14, men farven giver det et markant anderledes udtryk. Materialerne, som højttalerystemet er lavet af, er af høj kvalitet, hvorfor produktet holder i lang tid. Både subwooferen og højttalerne tager sig derfor godt ud, og det er nemt at finde en god plads grundet de mange muligheder. Subwooferen har nemlig en diskret størrelse, hvorfor du kan stille den, hvor du har lyst til. Stil den eksempelvis op af væggen, fritstående på gulvet eller bag et møbel. Satellithøjttalerene har også mange placeringsmuligheder, eftersom du både for bordstande samt vægbeslag dertil. Bordstanden er i hvidmalet aluminium, og det har plads til kablerne, så der sakbes en flot finish. Med bordstanden kan du derfor både stille det på bordet, i vindueskarmen, i reolen eller på en hylde. Du kan også vælge at placere satellithøjttalerne på væggen med vægbeslaget, hvis du for eksempel ikke har så meget plads.

Uovertruffen akustik

Uanset hvor du placerer dine højttalere i rummet, så kan lyden altid skræddersyes. Højttalersystemet er fleksibelt, intuitivt og let at sætte op og benytte. Dertil er lyden selvfølgelig helt fantastisk med den kraftfulde subwoofer og de to kompakte satellithøjttalere. Systemet er manuelt indstillet af Bang & Olufsens akustiske afdeling, og derfor er du sikker på, at musikken lyder netop som kunstneren af musikken havde tiltænkt det.

 

Kom ind i butikken og hør BeoPlay S8 spille, for vi giver gerne en demontration. Du er også velkommen til at booke en tid til en demontration, hvis du vil være helt sikker. Du kan ringe på 98 43 99 86 eller skrive en mail til frederikshavn@beostores.com.