A9 Beoplay - Sort eller hvid B&O musiksystem i eg, ahorn, valnød

Back in Black: BeoPlay A9

BeoPlay A9'eren fra B&O PLAY har altid være meget populær, og det samme kan vi nu også sige om BeoPlay A9 Black Edition. Den var først lanceret i en begrænset periode, men grundet den varme modtagelse og høje popularitet, er den sorte version nu en fast del af sortimentet.

BeoPlay A9 og design

Dette unikke musiksystem blev først introduceret i 2012 og tog alle med storm. Den blev udformet og designet som et smukt møbel, hvorfor materialerne blev nøje udvalgt, og der var stor opmærksomhed på detaljerne. Det vil sige, med det nye revolutionerende design var tiden med store klodsede stereoanlæg var ovre. A9'erens udseende var og er stadig så smukt, at det skal vises frem, for den er elegant fra alle vinkler, og uanser hvor du placerer den. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan BeoPlay A9 er skabt, så se videoen, som du finder via knappen til højre.

 

 

Udover udseendet er dette musiksystem også nytænkende i form af teknologi. Et magisk eksempel er volume-styringen: Du skal nemlig ikke lede efter en knap, men blot bevæge hånden i en rolig bevægelse hen over toppen. På den måde justerer du let lydniveauet - og det er magisk! Derudover er det også helt fantastisk så let det er at høre musik på BeoPlay A9, for det foregår altsammen digitalt. Du kan streame musikken via AirPlay eller DLNA, og i dag har den Spotify Connect, hvilket vil sige, at musikken stadig spiller, selvom din mobil mister internetforbindelsen. Så du kan afspille alt din yndlingsmusik fra dine digitale enheder såsom din smartphone, tablet eller computer.

Mix'n match

Du kan få BeoPlay A9 i en hvid eller en sort model. Den sorte model får du med et sort front cover og ben i valnøddetræ. Den hvide version får du med et hvidt front cover med enten ben af eg, valnød eller ahorn. Du kan selvfrølgelig købe ben i en anden træsort, hvis du ønsker det. Dertil kan du også selv vælge hvilken farve front cover, som du ønsker.

Valgmulighederne er mange, for du kan vælge imellem sort, rød, hvid, sølv, brun, grøn og blå. På den måde kan du mikse og matche din A9'er, som du bedst kan lide den. Det er derfor nemt at få musiksystemet til at passe perfekt ind i dit hjem. Det bliver også yderligere lettere fordi du kan placere den hvor du har lyst: Med et vægbeslag eller på ben. Uanset hvordan den bliver placeret, så er lyden ideel grundet det meget gennemtænkte design.

Du kan derfor designe din BeoPLay A9 som du ønsker. Er du i tvivl om priser eller andet, så kontakter du os bare. Du kan eventuelt ringe eller skrive direkte til vores specialist Anders på tlf. 31 19 94 63 eller mail: aj@lbs.dk. A9'eren er nemlig hans favorit, og hans viden derom er stor. Du er også velkommen til at kigge forbi butikken, hvor du kan se, høre og røre det smukke musiksystem fra B&O PLAY.

BeoPlay A9 MKII, hvid med ben af ahorn

Køb hos os og få udvidet telefonsupport fra 8:00 - 21:00 - Læs mere

16.499,-
11.790,-
BeoPlay A9 MKII, i sort med ben af valnød

16.499,-
11.790,-
Ben af ahorn er især flot til et hvidt frontcover
Ben af ahorn til BeoPlay A9

Benene til A9'eren er lavet af flot træ, og du kan vælge imellem ben af bøg, teak eller eg. Alle benene bliver kvalitetstestet af Bang & Olufsen, for træ er et levende produkt og hvert enkelt stykke er forskelligt. Teak har en flot mørk glød, hvor bøg og eg har et lysere skær.

799,-
Ben af eg til din flotte A9 musikafspiller
Ben af eg til BeoPlay A9

Benene til A9'eren er lavet af flot træ, og du kan vælge imellem ben af bøg, teak eller eg. Alle benene bliver kvalitetstestet af Bang & Olufsen, for træ er et levende produkt og hvert enkelt stykke er forskelligt. Teak har en flot mørk glød, hvor bøg og eg har et lysere skær.

799,-
Ben af valnød til BeoPlay A9

Vælg ben af valnød til din BeoPlay A9 musikafspiller, og skab et højest eksklusivt udseende. Valnød er en meget robust træsort, og den er blevet benyttet til møbelfremstilling i århundreder, og træets mørke farver klæder A9 utrolig godt.

799,-
Hæng BeoPlay A9 op på væggen
BeoPlay A9 vægbeslag

Har du ikke så meget plads i dit hjem er et vægbeslag til din A9 er ideel løsning. Så fylder den ikke særlig meget, og lyden er stadigvæk eminent.

799,-
BeoPlay A9 frontstof i hvid

Det hvide frontstof giver A9'eren et meget elegant og graciøst udtryk. Denne farve passer ind alle steder. Så personliggør din BeoPlay A9 med et cover i en farve, som afspejler din personlige stil.

399,-
BeoPlay A9 frontstof i rød

Personliggør din BeoPlay A9 med et cover i en farve, som afspejler din personlige stil. Du kan vælge imellem mange forskellige farver såsom: Blå, grøn, sølv, rød, brun, hvid og sort. Det vil sige, at der er rig mulighed for at finde netop den farve, som passer ind i dit hjem.

399,-
BeoPlay A9 frontstof i sort

Du kan nemt skifte farve og udtryk på din A9 med et andet frontstof. Dette er sort og giver et lidt mere dramatisk udtryk. Ved brug af en anden farve frontstof kan du derfor hurtigt ændre udseende, og dermed få afspejlet din personlige stil.

399,-