BeoPlay A2 Active | Bang & Olufsen Frederikshavn

BeoPlay A2 Active

Beoplay A2 Active er landet i butikken

BeoPlay A2 Active er på mange måder som vi kender den - men dog er der lavet mange små forbedringer på den nye trådløse højtaler.

Aluminiumskabinet i 2 farverIntelligent opladningDen kommer i 2 farver; Natural og Stone Grey. Lærredsremmen er inspireret af NATO-remmen, som i øjeblikket er meget populær i modeverdenen. De nye mønstre og det nye design gør det nu endnu mere attraktivt at tage A2 Active med på farten. Der følger 2 remme med i kassen, så du kan skifte udtryk på din BeoPlay A2 Active som du føler.

Aluminiumskabinettet ser ud som det plejer - men faktisk er det blevet langt mere brugbart på farten.
Det nye kabinet er nemlig både sikret mod støv og stænk, og indbyder derfor virkelig til at komme med ud.

Med det nye smarte USB-C kabel er det nu endnu nemmere at have A2 med på farten - du kan nu bruge alle vægladere, og det gør det nemt for dig altid at få din BeoPlay A2 Active ladet op.

 Ekstra lang batterilevetid
 BeoPlay A2 Active byder på op til 24 timers batterilevetid.  Det betyder altså at du kan fortsætte festen,  lang tid efter  de fleste andre trådløse højtalere ville have takket af.  

 Det minimalistiske og klassiske design passer smukt ind i de  fleste moderne hjem. Forestil dig fx. at  vimse rundt i  køkkenet til lyden af dine yndlingstoner der strømmer fra  den lille fleksible A2.

 BeoPlay A2 Active koster 2.799,- i kommer i 2farver.

 

 

BeoPlay A2 active, natural

UDGÅET MODEL - kontakt os for et alternativ

2.799,-
2.499,-
BeoPlay A2 active, stone grey

UDGÅET MODEL - kontakt os for et alternativ

2.799,-
2.499,-