BEOPLAY P2 - NYHED

En helt ny lille højtaler fra BeoPlay er landet. BeoPlay P2 er perfekt på farten, og med et stænk- og støvsikret kabinet, kan du stort set have den med alle vegne!

Helt nye intelligente funktioner
Den nye BeoPlay P2 byder på helt nye banebrydende funktioner, der fx. gør det muligt at aktivere vækkeurets snooze-funktion med blot et enkelt ryst. Du kan også 'tappe' på kabinettet for at aktivere stemmeføringen, og mange andre super fede funktioner. Du kan indstille de innovationer funktioner i din BeoPlay App.

Signature Sound der ikke er til at tage fejl af
Selvom BeoPlay P2 er lille, leverer den en sprød og knivskarp lyd. Krystalklar og i den fantastiske kvalitet vi kender Bang & Olufsen Signature Sound.

10 timers sommerhits - uafbrudt
På en enkelt ladning, giver den lille super-kompakte BeoPlay P2 dig helt op til 10 timers uafbrudt musik. Så nu kan du og vennerne holde festen kørende til langt ud på den lyse morgen.

BeoPlay P2 er perfekt til de hyggelige grill-aftener i haven, forfesten på kollegiet eller afslapning på stranden.

Ultrabærbar & ultrapersonlig 
Uanset hvor du er, forbedrer Beoplay P2 din lydoplevelse med stor og fyldig lyd. Nu slipper du for at pine dine ører med lyden fra telefonens højttaler, da Beoplay P2 er let at tage med og både stænk- og støvsikret. Du behøver ikke engang at slukke for den – den er altid tændt og altid parat. 

Tilkobling via Bluetooth
Brug blot din smartphone til at koble op til højttaleren, så er der fuld gang i festen.
Det er ligegyldigt om du har iPhone, Samsung eller noget tredie. Så længe din telefon har bluetooth-forbindelse, kan den nemt kobles sammen med den lille fiske afspiller.

Shake it!
Ryst Beoplay P2, og aktivér vækkeurets snoozefunktion – tap, og få fuld stemmeaktivering. Tilpas de intelligente funktioner via Beoplay App, hvor du også kan matche lydprofilen med det, du er i gang med. 

Eksklusive, robuste materialer med top i anodiseret aluminium 
Kabinettet på Beoplay P2 er lavet i de allerbedste og mest eksklusive materialer. Højttalergitter i perlebørstet anodiseret aluminium over højttaleren, polymer underneden. 

3 lækre farver
Den nye bluetooth højttaler fra BeoPlay kommer i 3 superlækre farver; Royalblue, Black & Sand Stone.
Og med en pris på bare 1295,- er det den oplagte gave til de kommende konfirmationer og studenterfester.

       

 

SE BEOPLAY P2 HER 

BeoPlay P2, Black

NYHED - BeoPlay P2

1.299,-
1.190,-
BeoPlay P2, Royal Blue

NYHED - BeoPlay P2

1.299,-
1.190,-
Beoplay P2, Sand Stone

NYHED - BeoPlay P2

1.299,-
1.190,-