Moment BeoSound - Køb Moment BeoSound musiksystem

BEOSOUND MOMENT

Nu har Bang & Olufsen gjort det muligt at få et musiksystem, som er intelligent til det yderste. BeoSound Moment husker dit valg af musik og radiostationer og sætter selv det musik på, som svarer til dét humør, du er i lige i dette øjeblik. Og så er designet yderst praktisk med en interface, der kan vendes og benyttes på begge sider - hver side, sin funktion.

Musiktjenesten Deezer er en integreret del af BeoSound Moment, så du let og bekvemt kan bladre igennem tusindvis af sange. Det er også her musiksystemet selv vælger ud fra, hvilke sange den skal spille, når du beder den om det. Og selvom du spiller musik fra mobilen eller fra computeren, så bliver musikken ikke afbrudt af en indkommende sms, e-mail eller andet, som man ellers kan opleve ved andre systemer.

 

BeoSound Moment ren aluminium og touchscreen Bang & Olufsen

To sider - to funktioner - én berøring

På den ene side, hvor der er aluminium, har hele familien mulighed for at bladre igennem et kæmpe kartotek af sange. BeoSound Moment har nemlig adgang til al den musik, som I har i jeres hjem, fra mobilen og computeren. På denne side finder du også det såkaldte ”ModeWheel”, hvor du kan scrolle hen til den farve, der repræsenterer dit humør lige nu, og så vil BeoSound Moment spille den musik, som passer til din sindsstemning.

Den er overfladebehandlet, så du kan være sikker på et holdbar system. Materialet er børstet aluminium med slebne kanter, så den er smuk at se på. Dertil har overfladen fået et lille glaslag, så den samtidig føles helt fantastisk.

  

På den anden side er en træinterface, hvor systemet ved hjælp af teknologien "Pattern Play" kan lære dine musikmønstre at kende. Den husker eksempelvis, hvilken musik du lytter til på bestemte tidspunkter af dagen, så den ved blot et enkelt tryk kan gengive den musik, som du allerhelst vil lytte til. Det kræver dog naturligvis, at du først "fortæller" BeoSound Moment, hvad du lytter til, hvornår, for med dette system er det som at lære en god ven at kende: Jo mere du bruger din ven og fortæller til ham - jo mere kan han svare tilbage og give dig dét, som du har behov for. 

Den berøringsfølsomme træplade har 12 sensorer under træet, og med bare én enkelt berøring spiller musikken helt problemfrit. Justér lyden ved at køre fingeren rundt i cirklen, som er præget ind i højre side af træet. Stryg med fingeren henover overfladen og skift derved til næste nummer. 

BeoSound Moment træinterface Bang & Olufsen

BeoSound Moment

Det intelligente musiksystem

17.995,-
BeoLab 18 lamelfronter i ahorn

Hvis du har eller vil købe de smukke ikoniske og trådløse BeoLab 18 højttalere, så kan du vælge at få trælammeller til fronten i ahorn.

7.990,-