BeoSound 1 & BeoSound 2 | Bang & Olufsen Frederikshavn

BeoSound 1 & BeoSound 2

Bang & Olufsen lancerer en lille familie af trådløse højtalere. Et alt-i-et musiksystem i et smukt og enkelt design.

Du kan nøjes med én højtaler, eller du kan koble flere BeoSound 1'ere og BeoSound 2'ere sammen i dit hjem, så du udvider lydoplevelsen.
Højtalerene indgår selvfølgelig i den store BeoLink Multiroom familie. 

BeoSound 1 og BeoSound 2 er til dem, der ønsker et enkelt og betjeningsvenligt musiksystem, med uanede placeringsmuligheder - uden komplekse installationer.

Acoustic Lens Technology
Med den super avancerede 'Acoustic Lens Technology' spredes lyden fra BeoSound 1 og BeoSound 2 ud i dit hjem, i en omkreds af 360 grader. Uanset hvor du befinder dig, i forhold til højtaleren, er lyden helt sublim og overgår højtalerens kompakte størrelse.

De nye højtalere kommer med et trykfølsomt betjeningshjul, som gør det muligt at lytte fra andre BeoLink Multiroom produktuer, skifte mellem numre eller stationer, skrue op og ned for lyden eller slukke for systemet.
Begge højtalere har en innovativ indbygget nærhedssensor, der registrer hvor du kommer fra, så betjening drejes i den rigtige retning uanset fra hvilken retning du nærmer dig produktet.

Musikfunktioner
BeoSound 1 og 2 er udstyret med alle de musikfunktioner og streamingteknologier, man kan forvente - og tilbyder dermed ultimativ fleksibilitet og valgfrihed.

Se BeoSound 1 & BeoSound 2 her

BeoSound 1

BeoSound 1 - kraftfuldt alt-i-et-system

Køb hos os og få udvidet telefonsupport fra 8:00 - 21:00 - Læs mere her

11.000,-
8.995,-
BeoSound 2

Køb hos os og få udvidet telefonsupport fra 8:00 - 21:00 - Læs mere her

15.000,-
11.995,-

BeoSound 1 specifikationer