Sikkerhed - Dine oplysninger er i sikkerhed hos B&O Frederikshavn

SIKKERHED

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik):
For at du kan indgå aftale med os på bang-olufsen-frederikshavn.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Bang & Olufsen Frederikshavn og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på bang-olufsen-frederikshavn.dk er Laust Nielsen, indehaver.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til bang-olufsen-frederikshavn.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos bang-olufsen-frederikshavn.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bang & Olufsen Frederikshavn via e-mail frederikshavn@b-o.dk

Cookies:
På bang-olufsen-frederikshavn.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik:
Vi bruger en logstatistik på bang-olufsen-frederikshavn.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere bang-olufsen-frederikshavn.dk.

Ordrebekræftelse:
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Bang & Olufsen Frederikshavn har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, du har bestilt.

Betingelserne er blevet opdateret den 21. oktober 2013.