18 BeoLab - Køb højtalerne 17, 18 og 19 fra serien BeoLab

OPLEV BEOLAB 18

Er du også vildt spændt efter at se de flotte BeoLab 18 fra Bang & Olufsen in real life? Nu har du muligheden for at se de skønne højttalere i virkeligheden. Som de eneste i Vendsyssel kan Bang & Olufsen Frederikshavn nemlig præsentere dig for de prisbelønnede og elegante højttalere frem i butikken.

 

ET AKUSTISK IKON

De nye BeoLab 18 er en hyldest til den poplære og flotte BeoLab 8000, og er ligeledes kendetegnet ved akustisk perfektion og fuldendt lyd. Denne højttaler giver dig dog også en trådløs frihed, så du nu får mulighed for at indrette din stue uden begrænsninger.

 

 

DER KOMMER FLERE

Den nye trådløse højttaler er dog ikke den eneste imponerende nyhed fra Bang & Olufsen. Snart fremviser vi også den flotte BeoLab 17 og 19. I en video, som du finder via knappen nedenfor, kan du se en lækker præsentation, som viser alle tre højttalere.

 

PRISBELØNNEDE

De innovative BeoLab 18 er blevet tildelt en Consumer Electronics Show (CES) pris for "Best og Innovations 2014", hvor BeoLab 17 har vundet en pris for "Innovations 2014 Design and Engineering" begge i kategorien "High Performance Home Audio".

 

BeoLab 18 sølv

Køb BeoLab 18 sammen med en Beosound Core og få 8670,- i rabat. Se mere her

33.000,-
Elegante træ-lameller til BeoLab 18
BeoLab 18 lamelfronter i eg

Med disse lamelfronter i eg til dine Beolab 18 får de et endnu mere elegant og luksuriøst udseende. Materialerne er bearbejdet med en utrolig nidkærhed og stolthed, så der er lagt mange kræfter i designet og ikke mindst udførelsen.

8.050,-
Hvide lameller til BeoLab 18 fra Bang & Olufsen
BeoLab 18 lamelfronter i hvid

Du kan vælge disse hvide lamelfronter til dine flotte BeoLab 18 højttalere, hvis du eksempelvis ønsker et mere minimalistisk udtryk. Den hvide farve gør udseendet mere let og elegant, og dermed passer højttalerne stort set ind alle steder.

3.050,-
Sorte lameller til din BeoLab 18
BeoLab 18 lamelfronter i sort

Du kan vælge disse sorte lamelfronter til dine flotte BeoLab 18 højttalere, hvis du eksempelvis ønsker et mere minimalistisk udtryk. Den sorte farve gør udseendet mere let og elegant, og dermed passer højttalerne stort set ind alle steder.

3.050,-
Vægophæng til dine BeoLab 18 højttalere
BeoLab 18 vægbeslag

Hvis du ønsker en masse fri gulvplads eller eksmpelvis har begrænsede muligheder for placering af de flotte BeoLab 18, så er dette vægophæng den ideelle løsning. Højttalerne tager sig flot ud, og du sparer plads.

2.190,-
Gulvstander til dine BeoLab 18 højttalere
BeoLab 18 gulvbase

Der findes flere muligheder for placering af din flotte BeoLab 18, og de ser begge utrolig godt ud. Du kan blandt andet vælge at stille højttaleren på gulvet på en gulvbase.

2.200,-