Ny Bang & Olufsen webshop - Besøg B&O Frederikshavn webshop her

VELKOMMEN TIL VERDENS FØRSTE

Nu kan vi med stolthed åbne dørene for verdens første Bang & Olufsen webshop. Førhen har det kun været muligt at købe B&O PLAY produkter online, men nu har alle muligheden for at købe alle Bang & Olufsen produkterne her på siden. 

 

SAMME GODE SERVICE

Vi kan forsikre dig om, at du stadig får den samme gode service på vores webshop, som du får i vores fysiske butik i Frederikshavn. Du bliver eksempelvis mødt af en medarbejder på webshoppen, som du også bliver det i den fysiske butik. Du kan nemlig chatte direkte med en medarbejder på hjemmesiden, hvor du kan stille spørgsmål, få vejledning eller høre mere om de nyeste produkter. Den samme service for levering og montering, som du får i butikken, gælder selvfølgelig også for vores online-kunder. Vi leverer og monterer nemlig gratis, og vi kører ikke før det hele virker.

 

HVAD SYNES DU?

På forbrugersiden Trustpilot er vi kåret som en af de bedste i branchen, og det vil vi selvfølgelig blive ved med at være i forbindelse med vores nye webshop. Vi har haft fokus på at lave en overskuelig og indbydende webshop, men hvis du har nogen form for feedback, ris eller ros, så hører vi gerne fra dig. Det er nemlig på baggrund af din mening, at vi kan forbedre os. Du er velkommen til at skrive til os på frederikshavn@beostores.dk, hvis du har nogen kommentarer og feedback.

 

 

MEDIERNE

DIverse medier og websites har opdaget nyheden og skriver om det på deres sider. Nedenfor kan du se en liste over artikler, som skriver om nyheden.