20 BeoLab - Trådløs højttaler 20 BeoLab fra Bang & Olufsen

Ny trådløs højttaler: BeoLab 20

BeoLab 20 har et sofistikeret og elegant design, og så er den helt ny. Du kan nu opleve den smukke BeoLab 20 højttaler hos os, og dermed kan du opleve den kraftfulde og raffinerede lyd grundet den aktive højttalerkonstruktion samt den kompromisløse teknologi.

 

Akustisk linse

BeoLab 20 højttaleren har en akustisk linse, som sikrer en 180-grades horisontal spredning af lyden. Arealet foran højttaleren maksimeres, således du får perfekt lyd, ligemeget hvor i rummet du befinder dig.

 

 

Kalibreret efter det menneskelige øre

Højttalerne er omhyggeligt kalibrerede, således du får den mest optimale lyd. Det er Bang & Olufsen tonmeister Geoff Martin, som finjustgerer lyden i BeoLab 20. Geoff Martin og den avancerede teknologi skaber tilsammen vidunderlig musik og lyd, som du blot skal nyde.


Design med lyden i fokus

Designet er inspireret af BeoLab 9, og alle elementer af designet understreger formålet med højttaleren. Designet skaber nemlig en smuk symbiose imellem BeoLab 20's form og funktion. Den akusitske linse er kronen på værket, hvilket understreges med det skinnende aluminium. Dertil får foden på kabinettet højttaleren til at se ud som om den svæver.

Oplev BeoLab 20

Kom ind i butikken og oplev BeoLab 20 med alle sanserne: Hør musikken, se designet og mærk musikken. Vi giver gerne en demonstration og fortæller dig mere om den nye højttaler. Du finder også højttaleren her på webshoppen lige nedenfor.

BeoLab 20
BeoLab 20 i sort

Køb hos os og få udvidet telefonsupport fra 8:00 - 21:00 - Læs mere her

72.000,-