90 BeoLab - Den eksklusive BeoLab 90 højttaler fra B&O

BeoLab 90

Bang & Olufsen Frederikshavn kan, som en af de første butikker i Danmark, præsenterer de eksklusive BeoLab 90 fra d.18. november 2015.

VISION OF SOUND
Den er skabt til dig, der forlanger det bedste. Til dig, der forventer det sublime og ikke lader dig nøjes med mindre.
BeoLab 90 er baseret på et væld af teknologier. Bang & Olufsen har forenet design og akustik i verdensklasse og skabt den nok mest komplette og kompromiløse højttaler, der nogensinde er designet til brug i private hjem. Den avancerede højttaler har en ren, klar lyd og et lydbillede så komplet, at det overgår alt, du hidtil har lagt ører til - uanset hvor du placerer højttalerne, og uanset hvor du selv befinder dig i rummet.
DEN INTELLIGENTE HØJTTALER

Resonanser i dit rum og genklang fra vægflader påvirker den lyd, du får fra dine højttalere. 
BeoLab 90 er imidlertid udstyret med Bang & Olufsens nye Active Room Compensation-teknologi, som kompenserer for påvirkningerne fra rummet, fra dine møbler og for højttalernes placering. 

BEAM WIDTH CONTROL
Med den nye og enestående Bang & Olufsen teknologi Beam Width Control kan du skifte mellem tre lydtilstande for BeoLab 90. 
'smal' indstilling som sender perfekt lyd mod sweet spot.
'bred' indstilling som sikrer en bredere og mere ensartet lyd for en gruppe personer. 
BeoLab 90 kan desuden indstilles til en spredning på 360°, når der er brug for maksimal lyd i alle retninger, eksempelvis til fester. 

           

BEAM DIRECTION CONTROL

Med Beam Direction Control kan du styre lyden fra BeoLab 90 i præcis den retning, du ønsker - f.eks. ligeud (standard) eller mod et hjørne i rummet. Som ved Beam Width Control kan du ændre stålens retning ved hjælp af BeoRemote One eller den specialudviklede BeoLab 90 App. 
Sammen giver Beam Width Control og Beam Direction Control kontrolmuligheder, som ikke findes andre steder. 
          

      

ET KRAFTCENTER
BeoLab 90 er udstyret med 18 Scan-Speak højttalerenheder i absolut højeste kvalitet og har 18 forstærkere med en samlet effekt på 8.200 watt - alt sammen integreret i et helstøbt aluminiumskabinet på 65 kg. 
I kombination med den mest avancerede digitale signalbehandling nogensinde i en højttaler til privat brug giver det en lyd, der er helt ud over det sædvanlige!
BeoLab 90 er designet med maksimal fleksibilitet for øje. Med et væld af digitale og analoge indgange kan den sluttes til praktisk talt hvilken som helst lydkilde på markedet, og via BeoLab 90 appen kan du styre en række enestående funtioner, som kun findes i denne højttaler. 

SKABER FREMTIDENS LYD
Tanken med BeoLab 90's design er, at form og funktion skal følges ad. Bang & Olufsens høje krav til akusitkken er afgørende for, hvor og hvordan højttalerenhederne er placeret.
Selve kabinettet består af en kompleks og solid aluminiumskonstruktion, der indeholder mere end 65 kg ren aluminium. Den samlede vægt for en BeoLab 90 er 137 kg.
Som kontrast til det massive kabinet er højttaleren betrukket med akustisk transparent stof, der er spændt ud som sejl over højttalerenhederne. 
Bunden ender i et skulpturelt formspændt stykke træ, der hæver højttaleren op fra gulvet og gør den let i udtrykket. 

Like no one else. 

 

 

BeoLab 90

BeoLab 90 kan opleves i Bang & Olufsen Frederikshavn. Kom ind forbi og hør hvorfor alle taler om de nye Beolab højtalere.

500.000,-