Black Copper special edition A2 BeoPlay - A2 Special Edition

BEOPLAY A2 SPECIAL EDITION

BEOPLAY A2 I NY SPÆNDENDE KOMBINATION

Nu lancerer Bang & Olufsen den populære BeoPlay A2 i en ny, smuk kombination. Allerede 8. maj forventes den at være i butikkerne og hos Bang & Olufsen Frederikshavn er det ingen undtagelse.

Black Copper BeoPlay A2 Special Edition Bang & Olufsen

Den seneste lancering er i farverne sort og kobber. Højttalerne er sorte, ligesom den A2, der allerede er på markedet og med en aluminiumskant i kobber, som den er på den grå. Denne kombination af farver giver højttaleren et fantastisk, eksklusivt look, som man kan have bekendt at have stående fremme derhjemme. Den fylder ikke ret meget og med det smalle kabinet, passer den flot ind i ethvert hjem.

NY FARVE – SAMME KVALITET

Selvom farvekombinationen er ny, så er kvaliteten det ikke – den har naturligvis de samme specifikationer, som gør sig gældende for de andre varianter af BeoPlay A2. True360 teknologien er i spil, hvor du får en fantastisk kraftfuld lyd, uanset hvor og hvordan du stiller den. Med lædersnoren – som kan tilkøbes i rød, sort og natur – er den designet til at tage med, når du tager hjemmefra, hvad enten det er på stranden, i skole, med i toget eller et helt fjerde sted. Og på én enkelt opladning, har den en batterilevetid på op til 24 timer. Du spiller din musik via BeoPlay A2 fra din smartphone – og den kan du lade op på A2’eren samtidig med, at du spiller musik. Og sidst, men ikke mindst, er den udstyret med en bluetooth-forbindelse, så I kan være flere om at forbinde sig til højttaleren. På den måde kan I skiftes til at afspille jeres musik.

Og glem ikke Bang & Olufsens signaturlyd, som er så velkendt!

SPECIAL OG LIMITED EDITION

BeoPlay A2 Sort Kobber er ikke bare Special Edition – den er også produceret i begrænset antal, så du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil nå at sikre dig én af disse fantastiske skønheder. Vil du vide mere omkring BeoPlay A2, så er du velkommen til at kontakte Bang & Olufsen Frederikshavn enten på telefon 98 43 99 86 eller på mail frederikshavn@beostores.com. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi den fysiske butik for rådgivning og vejledning, hvor vores B&O-specialister står klar til at hjælpe dig. Sidst, men ikke mindst er det muligt at købe den nye højttaler hér på webshoppen.