Beovision Eclipse og Beolab 50 i Piano Black | Bang & Olufsen Frederikshavn

Beovision Eclipse og Beolab 50 i Piano Black

Nu introducerer vi Beovision Eclipse og Beolab 50 i Piano Black med en spejlblank overflade i kulsort, som fremhæver det elegante design og den skulpturelle silhuet.

På Beovision Eclipse er højglansaluminiummet på SoundCenter anodiseret i Piano Black – det perfekte match til fronten i røget eg. Oplev ren, visuel, dynamik, når den skarpe, sorte glasskærm skærer sig igennem en organisk aluminiumskrop i Piano Black. Et markant og klart design-statement kombineret med håndværk af allerhøjeste kvalitet. 

Den nye aluminiumsfront på Beolab 50 er også et markant udtryk for det solide håndværk, der ligger bag forarbejdningen, og det giver højttalerne et endnu mere eksklusivt og luksuriøst præg, og fremhæver højttalerens styrke og skønhed. 

Den sorte farve forbindes med mange forskellige følelser fra det ildevarslende til det mystiske. De reflekterende overflader på Beovision Eclipse og Beolab 50 i Piano Black fremhæver de skulpturelle silhuetter og den virtuose forarbejdning – og giver din hjemmeunderholdning et touch af sort magi.

Beovision Eclipse 65" i Piano Black

Lige nu får du ved køb af en Eclipse 65", op til 12.500 DKK i velkomstgave til køb af et andet Bang & Olufsen produkt. 

112.500,-
100.000,-
Beovision Eclipse 55" i Piano Black

Lige nu får du ved køb af en Eclipse 55", op til 10.000 DKK i velkomstgave til køb af et andet Bang & Olufsen produkt. 

82.500,-
72.500,-
BeoLab 50 i Piano Black

Køb hos os og få udvidet telefonsupport fra 8:00 - 21:00 - Læs mere her

125.000,-