B&O topforhandler

BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Der er godt gang i den hos Bang & Olufsen i Frederikshavn! Og det bliver vi nu belønnet for, for vi er netop kåret som værende én af de 50 bedste Bang & Olufsen forhandlere i verden, og dét ud af godt 700 af slagsen! Dette måles på både omsætning og ikke mindst kundernes tilfredshed.

B&O blandt top 50 forhandlere i verden

- Vi ønsker at skille os ud fra mængden ved at yde en fantastisk god kundeservice og ved at være professionelle i rådgivningen i forbindelse med et køb, siger indehaver Laust Nielsen, som ikke lægger skjul på, at det er en god følelse, når det således er målbart, at kunderne rent faktisk er tilfredse med dét, de får hos Bang & Olufsen Frederikshavn.

Dermed tydeliggøres det også, at selvom vi selvfølgelig er meget glade for og tilfredse med at være blandt de bedste forhandlere på omsætningen, så er den høje kundetilfredshed den allervigtigste cadeau til butikken. For hos Bang & Olufsen Frederikshavn er vi enige om, at en høj omsætning skyldes, at kunderne er tilfredse med vores grundige vejledning og den gode, venlige kundeservice.