Brugt B&O - Find priser på brugt B&O TV, anlæg, højttalere mm.

BRUGT BANG & OLUFSEN

Hos Bang & Olufsen Frederikshavn har vi en stor brugt-afdeling, hvor du finder brugt B&O anlæg, TV, højttalere og mange andre produkter. Vi har et stort sortiment, og du kan være sikker på, at produkterne stadig har en høj kvalitet og et tidsløst design. Du finder alle priser på brugt B&O under selve produktet, hvortil du også finder et eksempel på en rente- og gebyrfri finansiering. Det vil sige, at du frit kan vælge, om du ønsker at betale kontant eller med rentefri finansiering alt efter, hvad der passer dig bedst. Er du i tvivl, så kan du tale med én af vores kompetente specialister.

 

LIGE HØJ KVALITET

Mange af disse produkter blev først lanceret for mange år siden, men en af kerneværdierne hos Bang & Olufsen er, at alle produkterne er af højeste kvalitet. Det vil blandt andet sige, at alle materialerne, der er anvendt, er nøje udvalgt, for kun det bedste er godt nok. Den samme tankegang gør sig gældende for teknikken, som er inde i alt Bang & Olufsen. Den avancerede teknik i produkterne har altid været innovativ og på forkant med tiden, hvilket også betyder, at produkterne kan anvendes i mange, mange år. Både teknik og materialer medvirker til dette, og du kan føle dig sikker på, at når du køber et brugt Bang & Olufsen produkt hos os, så er det i orden. Du kan eksempelvis være sikker på, at et brugt B&O anlæg såsom et brugt BeoSound 3000 stadig spiller henrivende og er lavet af kvalitetsmaterialer, der holder mange år endnu.

 

DESIGN DER HOLDER

Noget andet som også holder i mange år er designet af de mange flotte Bang & Olufsen produkter. Som tidligere nævnt er flere af de produkter, som du finder i vores brugt-afdeling af ældre dato, men designet er stadig helt unikt og elegant. Produkterne fra Bang & Olufsen er især kendt for at være førende inden for elegant og tidsløst design, og det ses tydeligt – især også når man kigger på de brugte produkter. Linjerne er rene og enkle og passer derfor perfekt ind i alle hjem og stuer. Flere af produkterne kan du tilmed personalisere med et smart farvet frontstof, som det eksempelvis er tilfældet med det populære BeoVision 10-40. Det er et utroligt flot brugt B&O TV, som har et tidsløst design og derfor holder i mange år endnu.

 

OPLEV BRUGT BANG & OLUFSEN

Hvis det ikke er nok for dig at se priserne og billederne af de brugte Bang & Olufsen produkter her på webshoppen, så er du mere end velkommen til at komme ind i butikken og se, røre og høre højttalerne, fladskærmene, anlæggene og alle de andre produkter. Skal du for eksempel købe et par brugte BeoLab 6000, kan det være rart at have hørt den søde musik fra de veldrejede højttalere inden de købes. Vores uddannede og kompetente specialister står klar til at demonstrere de mange produkter for dig og hjælpe dig med at vælge de helt rigtige ud fra dine behov og ønsker. Neden for ser du et par af vores populære brugte Bang & Olufsen produkter, således du også kan se nogle priser med mere.

 

 

Beovision 4-50 med Beolab 10 højtaler
Brugt BeoVision 4-50

Sælges med 2 års service og med mulighed for udvidelse til 5 års service.

19.995,-
Ikoniske højttalere fra Bang & Olufsen
Brugt BeoLab 8000 sølv/sort

BRUGT MODEL

Køb hos os og få udvidet telefonsupport

9.990,-
5.999,-
Radio og CD-afspiller fra B&O
Brugt BeoSound 4

Sælges med 2 års service og med mulighed for udvidelse til 5 års service.

8.995,-
2.995,-
Brugt BeoSound 9000

Sælges med 2 års service og med mulighed for udvidelse til 5 års service.

5.995,-
Brugt fjernsyn fra 2005
Brugt BeoVision 7-32 - Indbygget digitaltuner

Sælges med 2 års service og med mulighed for udvidelse til 5 års service.

7.999,-
4.999,-