Gratis BeoSound Essence ved køb af BeoLab 17 eller 3

Opgrader din streaming med BeoSound Essence

Nu kan du få et komplet audiosystem bestående af BeoSound Essence og højttalere og få BeoSound Essence gratis!

Til og med den 15. oktober 2014 får du et BeoSound Essence musiksystem, bestående af en hide-away box og en wall-mounted BeoSound Essence Remote, gratis, når du køber enten et sæt BeoLab 3 eller et sæt BeoLab 17 højttalere.

BeoSound Essence

Med BeoSound Essence får du et ultra moderne musiksystem, hvor du benytter dine mobile enheder til at høre musik fra. Du kan streame musik trådløst fra dine digitale enheder såsom fra din computer, smartphone eller tablet via AirPlay eller DLNA. Du kan også benytte Spotify Connect, hvilket er en integreret del af systemet, og du kan også høre internetradio og dermed tusindvis af kanaler. Uanset hvilken måde du ønsker at høre musik, så kræver det kun én enkelt berøring.

Musiksystemet består, som tidligere nævnt, af to dele: En boks og en fjernbetjening. Boksen kan du gemme væk, således det kun er fjernbetjeningen som er synlig, og det er også denne som er nøglen til værket. Med den kan du nemlig styre hele herligheden, og den er intuitivt designet, hvilket gør den super nem at betjene. Dertil er den elegant og flot at se på, så det har aldrig været skønnere og nemmere at slippe musikken fri! BeoSOund Essence giver nemlig dig muligheden for frit at vælge ved hjælp af integration af forskellige kilder og ved at være kompatibel med forskellige typer mobile enheder. Således får du mulighed for at vælge lige det, der passer dig.

Hvis du ønsker, kan du også gøre dine digitale enheder til fjernbetjeningen med BeoMusic appen. Den giver dig overblik over din musik og dine mange valgmuligheder. App'en er tilgængelig for iPhone/iPod Touch ig iPad/iPad Mini (kræver iOS/), men også Android smartphones (kræver Android 4.0).

BeoLab 17 og 3

Du kan koble aktive højttalere, såsom BeoLab 17 og BeoLab 3, fra Bang & Olufsen til dette skønne musiksystem. Højttalerne er trådløse Bang & Olufsen højttalere med uforlignelig trådløs lyd, og sammen med BeoSound Essence skabes et fantastisk makkerpar, hvilket leverer en uovertruffen musikoplevese.

 

Designet af BeoLab 17 er også helt unikt med de karakteristiske geometriske former, og BeoLab har også meget genkendelige og flotte former. Dertil slipper du for kabler, som roder, for højttalerne er trådløse. Disse produkter er også lette at få til at passe ind i ethvert hjem grundet det rene design. Dertil kan du skifte BeoLab 17's front covers, og du kan få BeoLab 3 i forskellige farver.

 

 

BeoLab 17 incl. BeoSound Core

Køb hos os og få udvidet telefonsupport fra 8:00 - 21:00 - Læs mere her

Køb sammen med Beosound Core og få 7270,- i rabat.
Kontakt os og hør mere

27.265,-
19.995,-
Brugt BeoSound Essence musiksystem

Køb hos os og få udvidet telefonsupport fra 8:00 - 21:00 - Læs mere her

4.995,-
2.995,-