Live for now - Nye BeoPlay hovedtelefoner: Musik, fodbold og kunst

Live for now: Limited Edition BeoPlay hovedtelefoner

I 2014 vil fans sammen opleve og fejre energien og ånden i fodbold... Og B&O PLAY vil blive en del af dette!

Live for now Limited Edition er hvor B&O PLAY er gået sammen med Pepsi om at skabe en Limited Edition kollektion bestående af hovedtelefoner, der kombinerer sport og fodboldt samt kreativitet og kunst fra moden. Denne serie handler om at fange begejstringen i øjeblikket. De største minder er ofte de, som åbner op for nye muligheder og uventede oplevelse, og det er noget B&O PLAY kan relatere til: Passion, håndværk, fantastisk design og originalitet.

Fire kunstnere

Sammen med fire af de største nutidige gadekunstnere fra hele verden har B&O PLAY og Pepsi skabt tidsløse Limited Edition Form 2i og H6 hovedtelefoner med en kant. De giver hovedtelefonerne et legende, kreativt og helt unik udtryk, som emmer af energi og inspirerer fans til virkelig at leve i nuet i 2014.

Live for now

Disse Live for now Limited Edition hovedtelefoner består af Form 2i hovedtelefonerne i enten en blå, sort eller hvid version. Dertil fås den eksklusive og ikoniske H6 også i en flot blå version. Merijn Hos fra Holland har designet Form 2i i sort, Zosen fra Barcelona har designet Form 2i i hvid, Hattie Stewart fra London har designet Form 2i i blå og Ricardo Akn har designet H6 hovedtelefonerne. Du finder de forskellige produkter nedenfor.