Essence BeoSound - Køb Essence BeoSound musiksystem

NY BEOSOUND ESSENCE

Nu kan vi præsentere dig for den helt store nyhed fra Bang & Olufsen - BeoSound Essence. Du får fantastisk lyd øjeblikkeligt ved blot én berøring. Du kan virkelig udforske de mange muligheder det digitale univers tilbyder helt uden at skulle gå på kopromis med den gode lydkvalitet.

MUSIK VED ÉN BERØRING

Du kan høre musik på flere forskellige måder med BeoSound Essence. Stream for eksempel musik fra din smartphone, computer eller tablet via AirPlay og DLNA. Spotify Connect er nemlig en integreret del, men du kan også høre internetradio og dermed tusindvis af kanaler. Så uanset hvilken måde du ønsker at høre din musik, så kræver det kun én enkelt berøring.

NØGLEN TIL VÆRKET

Det er fjernbetjeningen, der er nøglen til musikken. Med den har du følgende muligheder:

  • “Play” (øverste knap): BeoSound Essence afspiller den senest afspillede kilde. Hvis denne ikke længere er tilgængelig (f.eks. hvis mobiltelefonen er slukket), vil næste tilgængelige kilde blive valgt.
  • “Silence” (nederste knap): Denne knap enten pauser/stopper/eller sætter lyden på mute afhængig af den enkelte kilde
  • “Next” (højre knap): BeoSound Essence skifter til næste nummer/station i den valgte lydkilde (F.eks. det næste nummer på albummet eller den næste radiostation)
  • “Previous” (venstre knap): Denne knap skifter tilbage til det forrigt valgte nummer/station i den valgte lydkilde
  • “Volume” (hjulet): Kontroller volume. Fra nul til max kan opnås ved to fulde rotationer af hjulet (2 x 360 grader)

BEOMUSIC APP

Sammen Med BeoSound Essence får du en app, som gør det nemt for dig at betjene musiksystemet. Det er via appen, at din smartphone eller tablet bliver til en fjernbetjening. Den giver dig også et overblik over din musik og dine mange valgmuligheder. BeoMusic appen blive3r tilgængelig for iPhone/iPod Touch og iPad/iPad Mini (kræver iOS7) men også Android smartphones (kræver Android 4.0).

Du får altså et ultra moderne musiksystem, som giver dig adgang til din musik fra dine mobile enheder, musikudbydere og internetradio med ét enkelt tryk. Det bliver ikke meget lettere, og musikken bliver ikke meget bedre. Lydkvaliteten er nemlig stadig af den velkendte høje Bang & Olufsen kvalitet.

SPECIFIKATIONER

Vil du gerne læse flere specifikationer om BeoSound Essence, kan du finde dem lige her. Her finder du alt fra størrelser til forbindelser og meget mere om det todelte sysstem bestående af en fjernbetjening og hide-away-boksen samt setup deraf.

 

 

 

BeoSound Essence musiksystem

Køb hos os og få udvidet telefonsupport fra 8:00 - 21:00 - Læs mere her

4.995,-
Bordstand med BeoSound Essence fjernbetjening
BeoSound Essence fjernbetjening med bordstand

Du kan købe en fjernbetjening til dit BeoSound Essence musiksystem. Så kan du eksempelvis have en fjernbetjening placeret på væggen, imens den anden kan sidde i en holder på bordet. Dette er nemlig nøglen til værket, som giver dig mulighed for at styre herligheden.

1.895,-
Elegant fjernbetjening til BeoSound Essence
BeoSound Essence fjernbetjening med vægbeslag

Du kan købe endnu en fjernbetjening til dit BeoSound Essence musiksystem. Så kan du eksempelvis have en fjernbetjening placeret på væggen, imens den anden kan sidde i en holder på bordet. Dette er nemlig nøglen til værket, som giver dig mulighed for at styre herligheden.

1.895,-