Sommertilbud - Spar 1.496,- kr. på en hvid BeoLit 12

Sommertilbud 2014 på BeoLit 12

Skru op for temperaturen og skru ned for prisen! Til og med slutningen af juli 2014 kan du spare 1.496,- kr. på den populære BeoLit 12. Den lille kompakte, men meget kraftfulde musik-afspiller er et 'must' her om sommeren. Den hvide farve er også den perfekte sommer-farve, men du får denne rabat på alle farverne, så nyd en sommer fuld af musik med BeoPlay BeoLit 12.

Tag musikken med ud i sommeren

BeoLit 12 er en trådløs musik-afspiller, hvilket vil sige, at du blot ruller strøm-kablet sammen, gemmer det væk i kabinettet og tager afsted. BeoLit 12 har nemlig også et 8-timers genopladeligt batteri. Så kan du høre musik, når du er på stranden på badetur, på picnic i skoven, ude og spille beach volly, i sommerhus eller noget helt andet. Når du er afsted, kan du afspille musik på flere måder. Du kan bruge USB-indgangen, et mini-jack stik eller via AirPlay. Det vil sige, at du både kan høre musik via kabel eller via streaming fra din smartphone, tablet eller computer. Så afspil musik eksempelvis fra Spotify og læg mobilen på den skridsikre top-bakke af gummi. Resten af afspilleren er også robust lavet med en solid aluminiums-grill rundt om højttaleren og en læderstrop, så du nemt kan bære rundt på BeoLit 12.

Unikt design

Musik-afspilleren er altså solid og holdbar, men designet er stadigvæk smart og elegant. Det er meget minimalistisk, praktisk og gennemført, som B&O PLAY og Bang & Olufsen produkter altid er. BeoLit 12 findes i flere farver: Grå, sort, blå og gul, men det er kun den sommerlige hvide version, der er inkluderet i dette sommertilbud. En fin detalje er eksempelvis lyset i knapperne på BeoLit 12, for det skaber et eksklusivt udtryk. Når du køber en BeoLit 12 får du derfor både en musik-afspiller, der er brugervenlig, praktisk og anvendelig i flere sammenhænge, men du får også et produkt, som er utrolig smukt og en kunst-skulptur i sig selv.

Hør mere om BeoLit 12

Hvis du gerne vil opleve afspilleren inden købet, så smut forbi vores fysiske butik, hvor vi gerne giver dig en demonstration og vejledning. Du er også altid velkommen til at kontakte os pr. mail: frederikshavn@beostores.com eller telefon: 98 43 99 86.