BeoLink fra B&O - BeoLink Forbinder dine B&O produkter

BEOLINK

BeoLink Passive

BeoLink Passive er en stereo forstærker samt en MasterLink terminal. Den tillader brugen af et par passive højttalere i et andet rum. Det vil sige, at du kan have et rum med al din hi-fi og samtidigt kunne betjene et par seperate højttalere i et andet rum i huset.

5.295,-
Få kontrol over hjemmet med MasterLink Gateway
BeoLink Gateway

BeoLink Gateway er en brugerflade imellem en Bang & Olufsen AV-opsætning og et Home Automation System. Det vil sige, at du kan styre dit hjem via en B&O fjernbetjening. Du kan eksempelvis styre gardinerne, lys, dørlåse, åben og luk af vinduer, alarmsystemer med mere.

9.995,-
Gem BeoLink Converter NL/ML op på væggen
BeoLink Converter NL/ML vægbeslag

Hæng din BeoLink Converter op på væggen, så du kan gemme den af vejen. BeoLink Converter NL/ML er et bindeled imellem et Master Link produkt, såsom for eksempel BeoSound 5, og et Network Link produkt som

195,-
Forbind dine B&O enheder med BeoLink Converter NL/ML
BeoLink Converter NL/ML

BeoLink Converter NL/ML er et bindeled imellem et Master Link produkt, såsom for eksempel BeoSound 5, og et Network Link produkt som eksempelvis BeoVision 11 eller BeoPlay V1. Det betyder, at du kan høre musik fra dit BeoSound 5 musikanlæg på højttalerne tilsluttet dit BeoVision.

 

4.995,-
BeoLink Active

Dette er en linkboks til aktive højttalere. Denne har de samme funktioner som en BeoLink Passive, men denne har kun outputs til aktive højttalere.  

2.595,-
BeoLink Video

Med denne BeoLink Video får dit BeoVision TV adgang til alle dine film og musik.

1.795,-