Bang & Olufsen Frederikshavn kåret blandt top 10% af alle forhandlere! | Bang & Olufsen Frederikshavn

Bang & Olufsen Frederikshavn kåret blandt top 10% af alle forhandlere!

Der er godt gang i den hos Bang & Olufsen i Frederikshavn! Og det bliver vi nu belønnet for, for vi er netop kåret som værende i top 10% bedste Bang & Olufsen forhandlere i verden, og dét ud af 700 af slagsen!
Dette måles på både omsætning og ikke mindst kundernes tilfredshed.

- Vi ønsker at skille os ud fra mængden ved at yde en fantastisk god kundeservice og ved at være professionelle i rådgivningen i forbindelse med et køb, siger indehaver Laust Nielsen, som ikke lægger skjul på, at det er en god følelse, når det således er målbart, at kunderne rent faktisk er tilfredse med dét, de får hos Bang & Olufsen Frederikshavn.

Dermed tydeliggøres det også, at selvom vi selvfølgelig er meget glade for og tilfredse med at være blandt de bedste forhandlere på omsætningen, så er den høje kundetilfredshed den allervigtigste cadeau til butikken. For hos Bang & Olufsen Frederikshavn er vi enige om, at en høj omsætning skyldes, at kunderne er tilfredse med vores grundige vejledning og den gode, venlige kundeservice.

På Trustpilot er Bang & Olufsen Frederikshavn desuden i landets top 10 ud af hele landets over 800 elektronik-butikker. Læs mere om hvad vores kunder skriver om os her: https://www.facebook.com/BangOgOlufsenFrederikshavn/app/65206056824/